Міненерговугілля затвердило перелік електрогенерації в зоні АТО

Понеділок, 23 лютого 2015, 12:52

Міністерство палива та енергетики України затвердило перелік електрогенеруючих установок, розташованих на тимчасово непідконтрольних Україні територіях.

Відповідний перелік затверджено наказом профільного міністра Володимира Демчишина №100 від 18 лютого, передає "Інтерфакс-Україна".

На непідконтрольних Україні територіях, зокрема, знаходяться Старобешівська ТЕС (ПАТ "Донбасенерго") і Зуєвська ТЕС (ТОВ "ДТЕК Східенерго"), Зуївська експериментальна ТЕЦ, енергоустановки "Донецького метзаводу", "Ясиновського коксохімічного заводу", "Алчевського коксохімічного заводу" , "Горлівського коксохізавода", "Макіївського метзаводу", "Алчевського меткомбінату", "Єнакіївського метзаводу", когенераційна установка "Макіївкоксу".

Крім того, до переліку включені енергогенеруючі об'єкти ТЕЦ ВАТ "Силур", концерну "Стирол", комбінату "Каргіл" та "ТПК Укрсплав".

Реклама:

На тимчасово непідконтрольних Україні територіях знаходяться чотири ВЕС - Лутугінська, Краснодонська, Новоазовська і "Вітроенергопром".

Як повідомлялося, НКРЕКУ постановою №158 від 2 лютого 2015 зупинила розрахунки з енергогенерацією у тимчасово непідконтрольній Україні зоні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: