Турецька "Атласджет Україна" боротиметься за повернення на українські маршрути

Четвер, 12 лютого 2015, 17:03

Турецька "Атласджет України" однозначно продовжить боротися і дійде до Європейського суду.

Про це в інтерв'ю "Центру транспортних стратегій" розповів генеральний директор "Атласджет Україна" Сергій Підгородецький.

"Ми однозначно продовжимо боротися і дійдемо до Європейського суду, хоча у нас ще є надія на касацію. Я вважаю, що суд все ж повинен в інтересах держави та інвестицій відстояти дотримання законів", - заявив він.

За його словами, сьогодні за ініціативою Мінінфраструктури розпочалася перевірка діяльності керівництва Державної авіаційної служби.

Реклама:

"Крім того, на підставі нашої скарги та звернень наших колег МВС почало кримінальне провадження за фактом, і, ми сподіваємося, що винні будуть притягнуті до відповідальності. Заблоковано нормативні документи, галузь не має можливості нормально працювати. І радіє цьому тільки один монополіст", - зазначив Підгородецький.

Директор зазначає, що прем'єр-міністр Арсеній Яценюк покриває Державіаслужбу.

"Прем'єр-міністр, я говорю про це відверто, сьогодні, по суті, покриває Державіаслужбу та її главу. Він не може не знати, що відбувається сьогодні в галузі. Але він її закинув через змову з Ароном Майбергом. І сьогодні глава уряду заявляє, що в Україну не йдуть інвестиції через те, що біля кордону танки, а інвестиції наполегливо стукають у двері і відповідають: "Нам танки не перешкода". Але їх просто не пускають. Інвестори говорили, що закони тут хороші, люди прекрасні, і можна прорахувати все: падіння економіки, дефолт, інфляцію, але не свавілля чиновників", - розповів Підгородецький.

За його словами, два літаки, які планувалося заводити в Україну, зараз в Стамбулі і працюють там без зауважень.

"Ми налітали на них вже близько 3 тис. годин, що є досить непоганим показником. Графік поставок нових бортів порушений, дотримуватися його неможливо. Ми змушені докорінно переглянути свої плани", - зазначив директор авіакомпанії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: