Слідчий комітет РФ порушив справу проти керівника "Масандри"

Середа, 11 лютого 2015, 17:46

Стосовно виконуючого обов'язки генерального директора кримського об'єднання "Масандра" Юрія Космачевського порушено кримінальну справу за перешкоджання роботі співробітників Слідчого комітету.

Про це повідомила старший помічник керівника "Головного слідчого управління Слідчого комітету РФ по Республіці Крим" Євгена Бєлікова, передає "Кримінформ".

За її даними, підозрюваний, використовуючи службову залежність від нього підлеглих працівників, розпорядився не давати свідчень у кримінальній справі щодо їх роботи в "Масандрі", а також дав вказівку про знищення відомостей про фінансово-господарську діяльність "Масандри".

Слідчий комітет інкрімірірует Космачевському підбурювання до відмови свідків від дачі показань і втручання в діяльність слідчого з метою перешкодити всебічному, повному і об'єктивному розслідуванню справи.

Реклама:

За клопотанням слідчого рішенням суду підозрюваного відсторонено від займаної посади. З'ясовуються всі обставини події.

Раніше у вівторок збори працівників "Масандри" прийняли рішення висловити недовіру керівництву заводу і особисто в.о. гендиректора Юрію Космачевському і підтримало заходи, що вживаються справами президента Росії щодо "стабілізації ситуації на підприємстві".

У грудні виконуючий обов'язки керівника "управління з розслідування особливо важливих справ ГСУ СК РФ по Республіці Крим" Богдан Францишко заявив про порушення кримінальної справи за фактом нібито зловживання повноваженнями посадовими особами виноробного підприємства "Массандра".

Кримінальну справу порушено за результатами ревізійної перевірки, яку проводила на підприємстві "служба фінансового нагляду республіки".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!