"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Більше 300 компаній вже зареєструвалося на "Agri & Food Export Forum" ®

Середа, 11 лютого 2015, 16:41

12-13 лютого 2015 року у "Fairmont Grand Hotel Kyiv" Міністерство аграрної політики та продовольства України за підтримки ЄБРР проводить "Agri & Food Export Forum", який об’єднає ключових гравців сектору АПК задля оновлення ефективної взаємодії між усіма професіоналами на ринку, а також між бізнесом та урядом. Цей захід надасть потенційним агроекспортерам найкращі рішення для забезпечення планів виходу на ринки ЄС. Вже більше 300 агромпаній зареєєструвалися на участь у форумі, що є свідченням високого інтересу до тематики експорту до країн ЄС.

Форум дозволить національним аграрним компаніям почути історії успішного виходу на ринки ЄС, а також отримати досвід інших країн у цій сфері. У той час як фінансові установи презентують наявні види підтримки експорту у складні часи економічних викликів.

Серед доповідачів:

Реклама:
  • Олексій Павленко ∙ Міністр аграрної політики та продовольства України
  • Владислава Рутицька ∙ Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань євроінтеграції
  • Гоча Цопурашвілі ∙ Заступник Міністра сільського господарства Грузії
  • Шевкі Аджунер ∙ Голова представництва в Україні, ЄБРР
  • Джеффрі Р. Пайєтт ∙ Надзвичайний і повноважний посол США в Україні
  • Ян Томбінський  ∙  Голова Представництва ЄС в Україні
  • Олена Волошина ∙ IFC
  • Маріон Хьоніке ∙ Європейський Інвестиційний Банк
  • Василь Тофан ∙  Purcari/Horizon Capital (Молдова)
  • Доменік Меню ∙ Bank BNP Paribas
  • Жан-Жак Ерве ∙ Credit Agricole Bank Ukraine

Повна програма є доступною тут. Онлайн-трансляція буде доступна під час 1-го дня Форуму за посиланням.

Форум проходить під патронатом Міністерства аграрної політики та продовольства України. Організатор – A7 CONFERENCES. Генеральний партнер - Case IH, Інституційний партнер – ЄБРР, Екcлюзивний юридичний партнер – Dentons, Телекомунікаційний партнер – Київстар, Партнери - Western NIS Enterprise Fund та Coca-Cola. Перший Національний та Перша Шпальта – Генеральні ТВ партнери, 5 канал – ТВ партнер, Економічна правда – Генеральний медіа-партнер, Інтерфакс-Україна – Генеральний інформаційний партнер, Latifundist.com - Інтернет-партнер.

Серед медіа-партнерів: KyivPost, Апостроф, FinMaidan, UJBL, AgroNews, Центр транспортних стратегій, Фінансовий директор, МінФін, Platfor.ma, ProRetail.info. Інформаційний партнер – Європейська Бізнес Асоціація в Україні. Подія проходить за підтримки УКАБ, УАК, УЗА, Единбурзької бізнес-школи Східної Європи, Києво-Могилянської Бізнес Школи, Бізнес-школи МІМ-Київ, Київської Школи Економіки та Американської Торгівельної Палати в Україні.

Щодо акредитації ЗМІ, будь ласка, зв'яжіться з Лідією Марковою, тел. +38044232 77 39, +38066165 77 87, markova@mprgroup.com.ua 

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!