Влада Запоріжжя: закриття "Амстора" не загрожує продовольчій безпеці міста

Середа, 7 січня 2015, 13:14

Через перебої в роботі мережі супермаркетів "Амстор" ризику для продовольчої безпеки Запоріжжя немає.

Про це заявив заступник міського голови Валерій Едель, передає прес-служба Запорізької міськради.

Згідно з повідомленням, 8 січня перед будівлею Запорізької міської ради відбулися збори працівників мережі супермаркетів "Амстор".

"Учасники заходу передали міській владі свою заяву. Це звернення було перенаправлено в Запорізьке міське управління ГУ МВС України в Запорізькій області та в прокуратуру міста Запоріжжя. Згідно із законодавством України, органи місцевого самоврядування не мають права втручатися в діяльність господарюючих суб'єктів. Також міська влада заявляє, що через перебої в роботі мережі супермаркетів "Амстор" ризику для продовольчої безпеки Запоріжжя немає", - йдеться в повідомленні.

Реклама:

За словами Еделева, торговій мережі "Амстор" надані місця на продуктових комунальних ринках і на міському ярмарку.

"Ми розуміємо, що в супермаркетах знаходиться продукція що швидко псується, яка не може зберігатися на складах до вирішення конфлікту. Тому торговельній мережі "Амстор" надані місця на продуктових комунальних ринках і на міському ярмарку біля цирку", - розповів Едель.

Нагадаємо, розташовані у Запоріжжі 5 магазинів ритейлової компанії "Амстор" (Донецьк) припинили роботу 4 січня через відключення касового обладнання.

Як повідомлялося, "Смарт-Холдинг" олігарза Вадима Новинського звинувачує міноритарного акціонера компанії "Амстор" Володимира Вагоровський спробі дестабілізувати роботу ритейлової компанії "Амстор" (Донецьк).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: