Вищий госпсуд повернув державі мисливські угіддя Януковича

П'ятниця, 30 січня 2015, 17:48

Вищий господарський суд України залишив у силі рішення суду про повернення державі 2,6 га лісу в Сухолуччі, які раніше через ТОВ "Дім Лісника" захопив Віктор Янукович.

Про це повідомляє Генеральна прокуратура України.

Там нагадали, що за позовом прокуратури Київської області господарським судом було розірвано укладений у 2012 році з ТОВ "Дім Лісника" договір користування на 49 років лісовими ділянками площею 2,648 га, розташованими у Сухолуцькому лісництві на території Вишгородського району Київської області.

Зазначені лісові ділянки, на яких без дозволу Дніпровсько-Тетерівського державного лісомисливського господарства велося будівництво нерухомих об’єктів, штучних водойм, бетонних пішохідних доріжок, вимощених каменем, повернуто державі.

Реклама:

Обґрунтованість позовних вимог 29 січня підтвердив Вищий господарський суд України, який, погодившись із доводами Генеральної прокуратури України, зазначене рішення суду залишив у силі.

Як повідомлялося, раніше господарський суд Київської області повернув до державної власності повернули 2,6 га лісу в Сухолуччі, переданих товариству "Будинок лісника", пов'язаному з колишнім президентом України Віктором Януковичем.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: