"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"АВК" зупиняє роботу кондитерської фабрики в Донецьку

П'ятниця, 23 січня 2015, 16:15

Донецька кондитерська фабрика "АВК" призупиняє роботу через неможливість забезпечити безпечні умови праці для її працівників та діяльності самого підприємства.

Про це йдеться в повідомленні компанії, передає "Інтерфакс-Україна".

"Оскільки донецька кондитерська фабрика "АВК" опинилася в радіусі активних бойових дій, це створило загрозу життю для співробітників, які не змогли покинути зону АТО за сімейними обставинами. Також стали неможливі закупівлі та постачання сировини, виробництво і реалізація готової продукції", - йдеться в прес-релізі.

У липні 2014 року була зупинена робота кондитерської фабрики "АВК" в Луганську.

Реклама:

Найбільша виробничий майданчик компанії - Дніпропетровська кондитерська фабрика - продовжує працювати.

Прес-служба "АВК" відзначає, що компанія допомогла сотням родин своїх співробітників, які працювали на фабриках в Луганську і Донецьку, запропонувала їм роботу в Києві та Дніпропетровську, оплатила їх переїзд та проживання.

"Як тільки ситуація дозволить "АВК" забезпечувати належні і безпечні умови праці на підприємствах в Донецьку і Луганську, фабрики знову запрацюють", - зазначено в повідомленні.

Компанія "АВК" - один з найбільших виробників кондитерських виробів в Україні - заснована в 1991 році. До її складу входять чотири кондитерські фабрики, розташовані в Донецьку, Дніпропетровську, Луганську та Мукачевому (Закарпатська обл.).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!