"Укрзалізниця" припинить співпрацю з РЖД, якщо та буде підтримувати бойовиків

Четвер, 22 січня 2015, 16:22

"Укрзалізниця" заявляє про намір припинити співпрацю з "Російськими залізницями" у випадку співпраці компанії з бойовиками на сході України.

Про це на прес-конференції заявив виконуючий обов'язки генерального директора Державної адміністрації залізничного транспорту України Максим Бланк, передає УНІАН.

"У випадку, якщо ми дізнаємося, що відбувається співпраця між бойовиками і РЖД, ми повністю відмовимося від будь-якої співпраці з ними", - сказав Бланк.

Причому він зазначив, що на даний час "Укрзалізниця" взаємодіє з "Російськими залізницями" у звичайному режимі.

Реклама:

Також Бланк наголосив, що РЖД не веде жодних переговорів із представниками Кримської залізниці.

"РЖД у цьому контексті зайняла політично нейтральну позицію і не є ані оператором, ані учасником залізничного сполучення із Кримом", - сказав Бланк.

У той же час він зазначив, що, виходячи з питань безпеки пасажирів, на сьогоднішній день національний перевізник не бачить можливості для відновлення залізничного сполучення з анексованим Кримом.

"Що стосується Криму, то це проблема безпеки перевезення пасажирів. На сьогоднішній день ситуація тільки погіршується з точки зору безпеки. Я не бачу будь-яких передумов для скасування попередніх рішень", - підсумував він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!