"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Глава "Укртрансінспекції" подав у відставку

Середа, 21 січня 2015, 12:04

Глава "Укртрансінспекції" Валерій Черненко направив прем'єр-міністру Арсенію Яценюку заяву про відставку і розкритикував керівництво Мінінфраструктури та уряд за популізм, непрофесіоналізм і роботу в інтересах тіньового бізнесу.

Про це йдеться в заяві Черненко, опублікованій на його сторінці в Facebook.

"У зв'язку з реорганізацією інспекції, а також з призначенням на керівні посади Міністерства інфраструктури осіб, які не мають жодного уявлення про транспортну галузь, які є відвертими сепаратистами і корупціонерами, не вважаю можливим перебувати на посаді і прошу звільнити мене з 30 січня 215 року", - написав він.

Черненко також розкритикував рішення про заборону перевірок та відправці у відпустку за свій рахунок понад 500 інспекторів з 675 службовців "Укртрансінспекції", вважаючи, що воно прийняте в інтересах тіньового бізнесу.

Реклама:

Глава відомства пояснив, що заборона перевірок звела нанівець план збереження автодоріг шляхом контролю за дотримання габаритно-вагових параметрів при вантажних перевезеннях, так як, згідно з інформацією з українських портів, за три місяці минулого року близько 124 тис. перевезень були виконані з грубим порушенням вагових параметрів.

"На жаль, нинішні керівники уряду займаються виключно популізмом, розмовами про євроінтеграцію і всі свої зусилля спрямовують на "оседланіе" старих-нових схем", - додав Черненко.

 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!