Price.ua: телефони з двома SIM-картами лідирують у продажах ®

Середа, 14 січня 2015, 11:56
 

Так, з дванадцяти найбільш популярних, за статистикою Price.ua, смартфонів, десять обладнані двома SIM-слотами.

Телефони з двома модулями ідентифікації абонента почали масово вироблятися близько семи років тому і вже обігнали по продажах класичні апарати з одним слотом для установки SIM-карти. Багато користувачів застосовують другу SIM-карту для підключення до Інтернету. Деякі надають перевагу корпоративному зв'язку. Другий слот можна використовувати на відпочинку, підключивши картку місцевого мобільного оператора.

Вибрати й купити двосімочний телефон можна на http://price.ua/telefony_na_2_sim_karty/ccid2.html в розділі Price.ua, присвяченому даній категорії телефонів. Асортимент засобів зв'язку, представлених в українських інтернет-магазинах, здатний задовольнити смаки найвибагливіших клієнтів.

Діапазон цін на пристрої, обладнані двома SIM-слотами, коливається в межах від 289 до 14 499 грн. Багато брендів випускають апарати зі схожими параметрами як для однієї, так і для двох SIM-карт.

Реклама:

Найдорожчим в Україні двосімочним смартфоном став Sony Xperia Z3 Dual D6633 з екраном 5,2 дюйма (1920х1080 пікселів). Камера цієї моделі здатна створювати знімки з роздільною здатністю 20,7 Мп і записувати відео 3840х2160 пікселів. За швидкодію смартфона Z3 Dual D6633 відповідає чотирьохядерний процесор (2,5 ГГц).

Величина модуля пам'яті для обробки інформації — 3 Гб, а для її зберігання — 16. Пам'ять можна збільшити на 128 Гб за допомогою Micro SD карти. Z3 Dual D6633 — пиловологозахисний пристрій, відповідає класам захисту IP65 і IP68.

Найдешевший представник категорії двосімочних телефонів — мініатюрний кнопковий моноблок Nomi i180. При своїй низькій вартості апарат може похвалитися камерою 0,3 Мп і слотом для Micro SD. Найбільш оптимальним даний телефон є для невимогливих людей, для яких основнім побажанням до телефону є можливість мобільного зв’язку.

Не залишився осторонь і гігант побутової техніки Samsung. Ціни на апарати з двома SIM-картами цього бренду коливаються в Україні в межах від 335 до 13 110 грн.

В якості найбільш оптимального телефону як в плані ціни, так і функціонально можна розглянути Samsung SM-G7102 Galaxy Grand 2 Duos, пропонований в Україні за ціною від 2999 грн. Працюючий на Android версії 4.3 сенсорний моноблок корейського виробника забезпечений чотирьохядерним процесором на основі ARM Cortex-A7 з (1,3 ГГц) і 1,5 Гб ОЗУ. В пристрої 8 Гб пам’яті, які можна збільшити на 64 Гб. П'ятимегапіксельна камера обладнана світлодіодним фотоспалахом і автофокусом. Апарат має GPS-модуль і інтерфейсі Wi-Fi, Bluetooth і USB.

Портал Price.ua є найбільшім джерелом інформації про ціни на товари, представлені в українських інтернет-магазинах. Зручний інтерфейс сайту дозволяє вести пошук по багатьом категоріям товарів. На Price.ua містяться дані про ціни на товари з таких категорій: побутова техніка, портативна електроніка, товари для будинку, саду, дачі, спорту, туризму і багато іншого.

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!