Kia призупинила поставки в дилерські центри РФ

Четвер, 25 грудня 2014, 11:03

Автовиробник Kia призупинив до кінця року поставки в дилерські центри РФ всіх моделей що продаються на російському ринку, крім Rio.

Про це повідомляє компанія, передає Прайм.

"Автомобілі Kia Rio, які виробляються по повному циклу на заводі в Санкт-Петербурзі, продовжують поставлятися дилерам у звичайному режимі, прийом платежів по них не припинявся. На модель Rio припадає більше половини всіх продажів автомобілів Kia в Росії. Відносно решти моделей Kia Motors Rus тимчасово призупиняє прийом оплат за відвантажені дилерам автомобілі аж до кінця 2014 року, або іншого офіційно оголошеного терміну", - йдеться в повідомленні.

Компанія зазначає, що рішення прийнято у зв'язку зі сформованою в грудні 2014 року ситуацією різкої зміни курсу рубля і виник внаслідок цього ажіотажного попиту.

Реклама:

"Сьогодні в розпорядженні дилерських центрів Kia Motors на території Росії знаходиться достатня кількість вже викуплених ними автомобілів для того, щоб задовольнити купівельний попит як до кінця 2014 року, так і до завершення новорічних свят", - додає компанія.

Компанія Kia Motors RUS реалізувала в РФ в 2013 році 198,018 тис автомобілів.

За підсумками 11 місяців 2014 продажі Kia знизилися на 4% до 175,5 тис машин.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: