ДУСя замовила додаткових авіаперельотів на мільйон

Понеділок, 15 грудня 2014, 09:37

Державне управління справами уклало угоду з Державним авіаційним підприємством "Україна" угоду на послуги з пасажирських авіаперевезень на суму 1,06 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Оплачують перельоти за маршрутами перевезень робочих поїздок і офіційних візитів вищих посадових осіб України та офіційних делегацій у 2014 році, йдеться у повідомленні.

"У липні ДУС уже замовляло перевезень на 7 млн гривень. Цього разу, згідно з обґрунтуванням, йдеться про додаткове замовлення. Чому ДУС знадобилося збільшити кількість перельотів - не уточнюється",- пише видання.

Реклама:

Перевезення здійснюються трьома літаками і двома вертольотами.

Нагадаємо, кількість повітряних суден ДАП "Україна" цього року зменшилася вдвічі.

У квітні, ДУС оголосило, що збирається продати шість літаків і два гелікоптери. Експерти тоді зазначали, що це навряд чи вдасться зробити, оскільки перераховані у списку на продаж "Іли" й "Ту" є застарілими, ні в Європі, ні в Росії більше не використовують.

У травні в.о. голови адміністрації Президента Сергій Пашинський повідомив, що ДУС передає надлишкові гелікоптери Нацгвардії, а літаки - Міністерству оборони.

Як повідомлялося, у липні Державне управління справами уклало угоду з ДАП "Україна" на послуги з авіаперевезень вартістю 6,95 мільйона гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: