Мінагропрод хоче створити робочу групу, яка з’ясує ситуацію навколо "Укрспирту"

Середа, 10 грудня 2014, 20:27

Міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко запропонував створити робочу групу за участі правоохоронців, яка з’ясує ситуацію навколо ДП "Укрспирт".

Про це повідомляє прес-служба міністерства.

"У середу Павленко зустрівся з ініціативною групою мітингувальників, що прийшли під стіни Мінагрополітики з вимогою звільнити генерального директора ДП "Укспирт" та повернути заборговану заробітну плату робітникам підприємства", - йдеться у повідомленні.

Міністр зазначив, що готовий створити робочу групу, що з’ясує стан справ на цьому державному підприємстві, після чого будуть прийняті відповідні кадрові рішення та надано оцінку ефективності діяльності підприємства та його менеджменту.

Реклама:

"До складу цієї робочої групи обов’язково мають увійти, як фахівці галузі,  так і представники правоохоронних органів", - наголосив міністр

"Відповідно до програми діяльності новоствореного уряду, буде проведено реальну широкомасштабну боротьбу з корупцією в усіх центральних органах виконавчої влади в тому числі на державних підприємствах, корпораціях, а також їхній аудит", - наголосив Павленко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: