"ДНР" не згодна на запропоновану Порошенком "економічну зону"

Вівторок, 4 листопада 2014, 18:40

"Самопроголошена Донецька народна республіка" не згодна на запропоновану Києвом особливу економічну зону, співпраця може бути тільки рівноправною.

Про це заявив самопроголошений віце-прем'єр "ДНР" Андрій Пургін, пишуть "РИА Новости".

Раніше президент України Петро Порошенко заявив про намір в перспективі запропонувати Верховній раді закон про створення в Донбасі вільної економічної зони зі спеціальним режимом торгівлі з ЄС і РФ.

"Порошенко і його оточення - суцільні мільярдери, розбагатіли за рахунок пограбування народу. І вони продовжують грабувати нас, не виплачуючи пенсіонерам Донбасу пенсії. Адже ці люди все життя працювали на Україну", - зазначив Пургін.

Реклама:

За його словами, київська влада довели Україну до банкрутства.

"Тепер нам пропонуватимуть особливу економічну зону. Карателі, що зруйнували Донбас, лицемірно пропонують нам подачки у вигляді пільг і порожніх обіцянок. Київський режим нахабно привласнив гроші нашого народу. Протизаконно не перераховує в Донбас місцеві податки. Безсовісно не виплачує пенсії та дитячі виплати. І тепер правлячі в Києві торгаші пропонують нам торгуватися з ними, випрошувати у них те, що належить нам по праву", - сказав Пургін.

За його словами, Донбас на це не піде.

"Ми заплатили за наші права кров'ю. Донбас не продається", - зазначив Пургін.

"Ми за економічне співробітництво, але воно може бути тільки рівноправним. А подачки нам не потрібні. Україна завжди жила за рахунок Донбасу. Так більше не буде. Вирішувати буде Донбас", - зазначив "віце-прем'єр" ДНР.

"Повторюємо - жоден акт України, прийнятий без погодження з народною республікою, на нашій території діяти не буде", - додав самопроголошений "віце-прем'єр".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!