Укрпошта припинила поштові відправлення в зону АТО

Четвер, 27 листопада 2014, 17:26

З 27 листопада державне підприємство "Укрпошта" зупиняє приймання і доставку поштових відправлень на територіях Донецької та Луганської областей, які не контролюються українською владою.

Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Як зазначається, рішення прийнято на виконання розпорядження Указу президента про введення в дію рішення РНБО "Про невідкладні заходи щодо стабілізації соціально-економічної ситуації в Донецькій та Луганській областях", а також Кабінету міністрів "Про затвердження переліку населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження".

Разом з тим "Укрпошта" повідомляє, що у разі необхідності відправлення пошти споживачам, які проживають на території, що не контролюються державною владою України, надсилати пошту можна до поштових відділень, що функціонують на підконтрольних українській владі територіях.

Реклама:

"Відправити листа або посилку можна "до запитання", вказавши після найменування адресата назву населеного пункту, району, області, а також найменування об’єкту поштового зв’язку місця призначення та поштовий індекс", - йдеться у повідомленні.

"Також відправник має обов’язково поінформувати адресата про надходження відправлення на його ім’я та погодити з ним об’єкт поштового зв’язку місця призначення", - повідомляє прес-служба.

"Укрпошта" також наголошує, що у зв'язку з активним веденням бойових дій не здійснюється приймання поштових відправлень до м. Авдіївка, населених пунктів Тельманівського та Ясинуватського районів Донецької області задля уникнення ризику загрози життю і здоров’ю працівників поштового зв’язку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!