Уряд зобов'язав великих споживачів закуповувати газ тільки у "Нафтогазу"

Понеділок, 10 листопада 2014, 15:20

Кабінет міністрів зобов'язав промислові, енергогенеруючі та теплогенеруючі підприємства закуповувати газ виключно у гарантованого постачальника НАК "Нафтогаз України".

Про це йдеться в постанові Кабінету міністрів №596 від 7 листопада.

"Установити, що з 1 грудня 2014 року по 28 лютого 2015 року промислові, енергогенеруючі та теплогенеруючі (в частині промислових обсягів газу) підприємства зобов’язані здійснювати закупівлю природного газу виключно у гарантованого постачальника Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України", - йдеться в постанові.

Як зазначається, закупівля природного газу у інших постачальників природного газу забороняється.

Реклама:

"Газорозподільним та газотранспортним підприємствам у період з 1 грудня 2014 року по 28 лютого 2015 року здійснювати відповідно до законодавства транспортування природного газу промисловим, енергогенеруючим та теплогенеруючим підприємствам лише з ресурсів НАК "Нафтогаз України", - зазначається у документі.

"Оператору Єдиної газотранспортної системи України приймати відповідно до законодавства планові розподіли природного газу лише від НАК "Нафтогаз України" для промислових, енергогенеруючих та теплогенеруючих підприємств на період його постачання з 1 грудня 2014 року по 28 лютого 2015 року", - йдеться у постанові.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!