Приватбанк випускатиме карти на підтримку армії

П'ятниця, 17 жовтня 2014, 11:38

ПриватБанк почав випуск нових карт з індивідуальним дизайном, присвячених українській армії та підтримці нашого війська.

Про це повідомила прес-служба банку.

При оформленні такої карти в банку вся її вартість, яка становить 99 гривень, передається до Фонду підтримки української армії і поранених бійців.

"Військовий" і антитерористичний дизайн наших фотокарт - це ідеї наших клієнтів, які ми зробили доступними всім бажаючим ", - говорить перший заступник голови правління ПриватБанку Олег Гороховський.

Реклама:

У свою чергу банк всі кошти, отримані від оформлення "військових" карт, направить на підтримку армії і допомогу пораненим ".

 

На сьогоднішній день до Фонду підтримки української армії ПриватБанком і його клієнтами зібрано понад 10 млн грн, які спрямовані на закупівлю бронежилетів, іншої армійської амуніції бійцям АТО, медичного обладнання та медикаментів для військових госпіталів.

Крім покупки "військових" карт, підтримати українське військо можна через банкомати, термінали самообслуговування ПриватБанку.

В Інтернет перерахувати кошти на допомогу пораненим бійцям можна в Приват24 або на сайті банку. Мінімальна сума благодійних внесків не обмежена.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!