"Нафтогаз" змінив наглядові ради "Укртрансгазу" та "Укргазвидобування"

Понеділок, 13 жовтня 2014, 17:01

Рішенням загальних зборів акціонерів ПАТ "Укртрансгаз" від 13 жовтня 2014 року № 14 головою Наглядової ради Товариства обрано Перелому Сергія Віталійовича, який займає посаду першого заступника голови правління НАК "Нафтогаз України".

Про це повідомляє прес-служба "Нафтогазу".

Також членами Наглядової ради було обрано: від НАК "Нафтогаз України" - Загнітко П.М. (директор департаменту майнових та корпоративних відносин) та Теклюка Я.В. (директор з правових питань та взаємодії з органами влади, в.о. директора юридичного департаменту).

Від Міністерства енергетики та вугільної промисловості - Насвіщука С.В. (директор юридичного департаменту) та Пономаренка О.В. (заступник директора департаменту з питань реформування нафтогазового сектору - начальник відділу моніторингу показників виробництва та споживання вуглеводневої сировини та продуктів).

Реклама:

Водночас рішенням зборів акціонерів ПАТ "Укртрансгаз" було припинено повноваження членів Наглядової ради Товариства Тріколіча В.П., Кацуби А.В., Винокукрова В.В., Загороднього Р.В., Власової С.В.

Також зазначається, що рішенням загальних зборів акціонерів ПАТ "Укргазвидобування" від 13 жовтня 2014 року № 11 головою Наглядової ради Товариства обрано Пасішника Андрія Петровича, тимчасово виконуючого обов’язки заступника голови правління НАК "Нафтогаз України".

Також членами Наглядової ради було обрано: від НАК "Нафтогаз України" - Коновця С.О. (заступник голови правління) та Чумака Р.М. (директор казначейського департаменту).

Від Міністерства енергетики та вугільної промисловості України - Насвіщука С.В. (директор юридичного департаменту) та Скачка В.О. (заступник директора Департаменту з питань функціонування та реформування нафтогазового сектора).

Водночас Рішенням зборів акціонерів ПАТ "Укргазвидобування" було припинено повноваження членів Наглядової ради Товариства Юр’єва Г.П., Мормуля Д.Д., Винокукрова В.В., Загороднього Р.В. та Зейкана О.Ю.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!