"Укрнафта" перерахує до держбюджету 1,78 мільярда дивідендів

Субота, 11 жовтня 2014, 12:05

ПАТ "Укрнафта" за пiдсумками зборiв акцiонерiв перерахує до державного бюджету близько 1,78 мільярда гривень дивідендів.

Про це повідомляє прес-служба "Нафтогазу".

Як зазначається, на зборах зареєструвалися представники акціонерів, що володіють більш, ніж 95% акцій підприємства.

"Акціонери прийняли рішення про розподіл прибутку Товариства за 2011-2013 роки, затвердили строк та порядок виплати дивідендів. Сума прибутку до розподілу становить майже 3,79 млрд гривень", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

"Сплаті до державного бюджету України підлягає сума дивідендів НАК "Нафтогаз України" у розмірі 1, 89 млрд гривень. З них 120 млн гривень ПАТ "Укрнафта" перерахувало у 2012 році. Отже, державний бюджет України отримає від Укрнафти приблизно 1,78 млрд гривень", - повідомляє прес-служба.

Як повідомлялося, акціонери "Укрнафти" на позачергових зборах у п'ятницю схвалили розподіл майже всього чистого прибутку компанії за 2011-2013 роки.

Нагадаємо, на позачергових зборах у п'ятницю, главою наглядової ради ПАТ "Укрнафта", був обраний глава правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Кобелєв.

НАК "Нафтогаз України" належить 50% +1 акція "Укрнафти", групі компаній, пов'язаних з акціонерами Приватбанку (Дніпропетровськ), - порядку 42% акцій.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: