"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Україна заборонила ввезення продуктів з окупованого Криму

П'ятниця, 10 жовтня 2014, 17:02

Державна ветеринарна та фітосанітарна служба із 13 жовтня 2014 року вводить тимчасову заборону на переміщення та транзит вантажів, які підлягають державному ветеринарно-санітарному контролю, з території АР Крим та міста Севастополя в інші області України.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

"У зв’язку із створенням вільної економічної зони "Крим" з особливим режимом здійснення економічної діяльності на тимчасово окупованих територіях України, неможливим є здійснення заходів державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду за епізоотичною ситуацією, об’єктами ветеринарно-санітарного нагляду, виконанням обов’язкових протиепізоотичних заходів та програм контролю за здоров’ям тварин", - йдеться у повідомленні.

Відповідно до повідомлень Міжнародного епізоотичного бюро та Россільгоспнагляду на території Російської Федерації постійно реєструються випадки особливо небезпечних хвороб тварин та птиці, нестабільною є також ситуація й на території Митного союзу.

Реклама:

"Так, на території Росії припинено обіг партії м’ясної продукції виробництва Білорусі, в якій виявлено геном збудника африканської чуми свиней", - повідомляє прес-служба.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!