"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Екс-глава ФДМ: смерть Семенюк-Самсоненко не пов'язана з приватизацією

Вівторок, 30 вересня 2014, 17:58

Екс-голова Фодна держмайна Олександр Бондар вважає, що смерть Валентини Семенюк-Самсоненко не може бути пов'язана з її професійною діяльністю.

Про це він сказав "Економічній правді".

Бондар називає абсурдом версію про те, що смерть Семенюк-Самсоненко могла бути пов'язана з її діяльністю на посаді голови ФДМ.

"Я очолював Фонд 10 років тому, більше часу очолював, ніж вона. Після мене був Чечетов, який накоїв такого, що в голові не вкладається. Був Рябченко. І всі живі здорові, ніхто нікого не переслідує і ми всі троє ходимо без охорони. У нас не Сицилія", - підкреслив він.

Реклама:

"Нічого вона глобального такого не зробила, щоб її зараз це наздогнало. Може якісь сімейні конфлікти, може якісь передвиборні справи, але я впевнений на 100%, що ніякого відношення до приватизації це не має", - запевняє Бондар.

За його словами, цього не може бути навіть виходячи з її позиції по "Криворіжсталі", коли вона профспілки очолювала і боролася проти ArcelorMittal.

"Індуси - це не українські олігархи. Вони в такий спосіб не будуть мститися. Це цивілізовані інвестори", - відзначає він.

"Для жінки, мені здається, такий вид самогубства, неприйнятний. Будь-яка жінка думає про те, як вона буде виглядати. Як виглядає людина після пострілу в голову з рушниці, ви самі собі уявляєте. Жінки, як правило, вибирають менш болючий спосіб самогубства. Це з точки зору кримінології", - вважає екс-голова ФДМ.

"Хотілося б дочекатися, що з цього приводу правоохоронні органи все-таки щось зрозуміле скажуть. Я думаю, що через деякий час все про це забудуть, так само як це було з Кравченком", - додав Бондар.

Як повідомлялося, у середу, 27 серпня, екс-глава Фонду держмайна Валентина Семенюк-Самсоненко була знайдена мертвою в своєму будинку в селі Чайки.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: