"Надра України" шукає інвесторів для розробки 15 родовищ

Понеділок, 1 вересня 2014, 19:52

Національна акціонерна компанія "Надра України" шукає інвесторів для розробки 15 нафтогазових і титанових родовищ, спецдозволами на користування якими володіють її дочірні підприємства.

Про це повідомили у прес-службі компанії, передає УНІАН.

Згідно з повідомленням, на конкурс із залучення інвестицій виставляються 12 нафтогазових родовищ: Старо-Богородчанская площа, Ортиницька площа, Вільховська площа, Волосянська площа; Північно-Котелевська площа, Перевозовське родовище; Котловська площа, Млиївська площа, Червоногорська площа, Тунівська площа, Архипівська зона структур.

Крім цього, на конкурс виставляються 3 родовища титанових руд: Краснореченське, Лівобережне, Тростянецький. Останній строк подання конкурсних заявок претендентами - 18 вересня 2014 року.

Реклама:

Як повідомлялося, компанія "Надра України" розраховує на зростання видобутку вуглеводнів в Україні за рахунок залучення інвесторів у спільні проекти геологорозвідки і кредитів під державні гарантії.

Державна служба геології та надр України протягом 2014-2015 років виставить на аукціони 18 спеціальних дозволів на надрокористування для родовищ, газу сланцевих товщ.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: