"Укрнафта" хоче провести газовий аукціон на УМВБ всупереч рішенню Аукціонного Комітету

Середа, 20 серпня 2014, 18:01

ПАТ "Укрнафта" планує провести аукціон з продажу скрапленого газу на майданчику "Української міжбанківської валютної біржі" всупереч рішенню Аукціонного комітету.

Про це повідомляє "OilNews".

Як зазначається, українська міжбанківська валютна біржа опублікувала бюлетень торгів аукціону з реалізації ЗВГ, виробництва "Укрнафти", який призначений на 22 серпня.

Водночас, Аукціонний Комітет одноголосно проголосував за те, що всі аукціони повинні проводиться відповідно до Закону на вибраній Міненерговугілля біржі - Українській універсальній біржі. Копію протоколу засідання АК від 19 серпня має OilNews.

Реклама:

Згідно бюлетеню торгів, опублікованому на сайті УМВБ, на аукціон виставляється майже 15 тисяч тонн ЗВГ за стартовою ціною 13 600 гривень за тонну. Загальна вартість товару перевищує 203 млн гривень.

Бюлетень торгів оголошеного "​​Укрнафта" аукціону з продажу ЗВГ 22 серпня

джерело OilNews

Таким чином, "Укрнафта" в черговий раз має намір провести аукціон всупереч постанові Кабміну і рішенню Аукціонного комітету.

Як повідомлялося, Генпрокуратура почала кримінальне провадження стосовно службовців ПАТ "Укрнафти" і ПрАТ "Українська міжбанківська валютна біржа".

ВАТ "Укрнафта" є найбільшою нафтовидобувною компанією України. НАК "Нафтогаз України" належить 50% +1 акція "Укрнафти", групі компаній, пов'язаних з акціонерами Приватбанку, - порядку 42% акцій.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!