Ринок "7 кілометр" вивели в офшор

Середа, 2 липня 2014, 15:07

Ринок "7 кілометр", що в Одеській області був проданий Кіпрській компанії, незважаючи на заарештовані рахунки і судову заборону.

Про це повідомили в Єдиному державному реєстрі юридичних та фізичних осіб, пише "Gazeta.ua"..

Згідно з даними реєстру, "7 кілометром", зокрема, володіє, зареєстрована на Кіпрі компанія "Кіттеп Лімітед". Продаж здійснила фірма-акціонер ринку, компанія Parrox Corporation, близька до одного з народних депутатів від ПР.

Відчуження частини ринку відбулося незважаючи на реалізацію виконавчою службою України примусового виконання судового рішення та накладеного арешту на всі активи цієї кампанії.

Реклама:

Виведення "7 кілометра" в офшор сталося під час розгляду Верховним судом України судової тяжби між законним власником ринку і компанією Parrox Corporation.

Щобільше, згідно з українським законодавством, у разі позитивного вирішення справи Верховним судом України, всі рішення акціонерів ринку анулюються до дати незаконного відчуження підприємства.

Як відомо, 12 червня справу про рейдерське захоплення в 2010 році ринку "7 кілометр" було передано до Верховного суду України.

Причиною передачі стало неоднакове застосування судами законодавства інших інстанцій. Інші співвласники ринку Віктор Добрянський (онук засновника ринку В.Добрянского) і Борис Мельничук відмовилися коментувати ситуацію.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: