LG презентувала "радіоняню" Kizon

Четвер, 10 липня 2014, 10:47

Корейська LG Electronics анонсувала електронний наручний пристрій, створений з тим, щоб допомогти батькам відстежувати місцезнаходження дитини, а також слухати і дивитися, чим займається їх чадо.

Про це повідомляє CyberSecurity.ru.

Як повідомляється, пристрій LG Kizon використовує GPS і WiFi для ідентифікації положення, після чого передає ці дані на смартфон або планшет батьків.

У компанії говорять, що "радіоняня" призначена для дітей дошкільного або молодшого шкільного віку.

Реклама:
 

Разом з тим, в LG кажуть, що повністю покладатися на пристрій батькам не варто і рекомендують використовувати його лише як засіб додаткового, але не основного, контролю.

В LG кажуть, що Kizon може працювати без підзарядки до 36 годин, крім того він пило-та водо-непроникний, а крім того працює з 2G-і 3G-мережами.

Перш ніж надягати на руку дитини пристрій, батькам слід налаштувати його, зокрема, вказати номер, на який буде передаватися інформація і екстрені виклики від дитини.

Сам пристрій може приймати виклики з батьківського телефону, причому якщо протягом 10 секунд дитина на "зняла трубку", пристрій сам відповідає на дзвінок, включаючи мікрофон і передаючи навколишні звуки на телефон батька.

Виробник говорить, що пристрій вже на цьому тижні почне продаватися в Південній Кореї, але в Європі та Північній Америці воно з'явиться у вересні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: