"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Samsung представила планшети Galaxy Tab S

П'ятниця, 13 червня 2014, 09:46

Компанія Samsung представила офіційно преміум-серію планшетів Galaxy Tab S.

Про це пише Ferra.ru.

Серія складається з планшетів, що відрізняються тонкістю, легкістю і високою якістю дисплея, виготовленого за технологією Super AMOLED.

 

Старша модель цілком може змагатися за цими параметрами з iPad Air, розміри якого становлять 240х169,5х7,5 мм, а вага-469 грамів (модель з Wi-Fi) при діагоналі дисплея 9,7 дюйма і дозвіл 2048x1536 пікселів (264 пікселя/дюйм).

Реклама:

Серія Samsung Galaxy Tab S на даний момент включає дві моделі - з діагоналлю дисплея 10,5 дюйма і 8,4 дюйма.

Samsung Galaxy Tab S стають першими у світі планшетами із серійними екранами Super AMOLED великої діагоналі.

Використання такого дисплея дозволило не тільки забезпечити великий діапазон відтворюваних кольорів, а й знизити габарити і вагу планшета.

Більш того, екрани планшетів Galaxy Tab S автоматично адаптуються під умови навколишнього середовища (залежно від яскравості і колірної температури зовнішнього освітлення) і під тип контенту, який відтворюється на даний момент, щоб зображення стало більш чітким і насиченим.

Залежно від цих умов підлаштовуються насиченість, яскравість, контрастність і інші параметри. Тобто, дисплей адаптується не тільки під рівень зовнішньої освітленості а й під контент на екрані.

 

За словами виробника, контрастність нового Samsung Galaxy Tab S в 100 разів вище звичайного екрану зі світлодіодним підсвічуванням, а чорний колір тепер по-справжньому "чорний".

На відміну від типових рідкокристалічних панелей Super AMOLED демонструють одночасно енергоефективність і компактність завдяки відсутності необхідності в окремому модулі підсвічування. При цьому контрастність зображення на екрані Super AMOLED може досягати 100 000:1.

При цьому планшети оснащені восьмиядерними процесорами Exynos 5 Octa (чотири ядра на 1,9 ГГц і чотири ядра на 1,3 ГГц), 3 ГБ оперативної пам'яті, слотами для карт пам'яті microSD, бездротовими інтерфейсами Wi-Fi 802.11ac MIMO і 4G LTE Cat . 4.

Планшети Samsung Galaxy Tab S пропонують спеціальний багатокористувацький режим: один пристрій підтримує до 8 профілів, для кожного з яких можна вибрати індивідуальні налаштування оформлення та перелік програм.

 

Крім того, з планшетів Samsung Galaxy Tab S можливий доступ до всіх програм на ПК через віддалений доступ.

З функцією Quick Connect планшет знаходить і підключається до довколишніх пристроїв для простого обміну контентом (ці функції доступні як на Wi-Fi, так і на LTE-версіях).

Ємність акумулятора Samsung Galaxy Tab S досягає 7900 мАг у старшої, 10,5-дюймовою, моделі та 4900 мАг у молодшої, 8,4-дюймової, моделі. Це забезпечує до 11 годин відтворення відео від однієї підзарядки у старшої моделі.

Планшети Samsung Galaxy Tab S будуть доступні в різних варіантах: Wi-Fi або Wi-Fi і LTE, 16 або 32 ГБ постійної пам'яті. Користувачі також зможуть відповідний колір: бронзовий, білий чи червоний (тільки для 8,4-дюймової версії).

Samsung Galaxy Tab S надійде в продаж у липні 2014 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!