ЛАЗ побудує завод в Бразилії

Понеділок, 26 травня 2014, 17:36

Будівництво заводу з виробництва низькопідлогових автобусів почнеться в 2015 року.

Про це кореспонденту ЛігаБізнесІнформ повідомив Ігор Чуркін, голова правління компанії Сіті Транспорт Груп.

"Нещодавно пройшов етап переговорів з партнерами в Бразилії, де плануємо розгорнути великі експортні програми. Наші машини там користуються попитом - потрібно цим скористатися. Вони вимагають фінансових схем участі. Китайці і європейці готові надавати свій продукт тривалого кредитування, але нам треба відповідати цим очікуванням", - зазначив Чуркін.

За його словами, до кінця 2014 року, Сіті транспорт груп готує документацію по проекту будівництва заводу, а в 2015 році, спільно з місцевим партнером стартує саме будівництво. "Потенціал ринку Бразилії - до 2 тисяч низькопідлогових автобусів на рік", - зазначив Чуркін.

Реклама:

Про інші подробиці співвласник ЛАЗу не розказав, зазначивши, що проект тільки стартує і говорити про подробиці передчасно. Він додав, що компанія чекає від нового президента підтримки розвитку українськими підприємствами експортних програм.

"Також необхідно знижувати процентні ставки за кредитами і дуже важливо звернути увагу на розвиток нових індустріальних центрів", - зазначив Чуркін.

Компанії Сіті Транспорт Груп належить бренд ЛАЗ. До складу компанії входять три виробничі майданчики: у Дніпродзержинську, Запоріжжі та Львові.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: