"Альфа-Банк" Україна залучив 300 мільйонів доларів на розвиток

Понеділок, 31 березня 2014, 11:54

"Альфа-Банк" залучив 3-ох річний кредит від фінансової компанії міжнародного консорціуму "Альфа-Груп".

Про це йдеться у повідомленні банку.

Як зазначається, ці кошти є плановим фінансуванням банку зі сторони Консорціуму для реалізації погодженої стратегії розвитку бізнесу в Україні.

Паралельно, у рамках завершення реструктуризації корпоративної структури володіння банківського холдингу, компанія ABH Ukraine Ltd, яка на сьогодні є власником 80,1% акцій банку, консолідує 100% акцій Альфа-Банку Україна.

Реклама:

Раніше 19,9% знаходилися у власності Альфа-Банку Росія. Ці зміни ніяким чином не вплинуть на приналежність банку до міжнародного консорціуму "Альфа-Груп" і банківської групи "Альфа-Банк", яка представлена у п`яти країнах. Склад акціонерів залишається незмінним.

"У 2012 році наглядовою радою "Альфа-Банк Україна" була затверджена трьохрічна стратегія розвитку на 2012-2015 рр., яка передбачає як органічне, так і неорганічне зростання", - повідомляє головний керуючий директор "Альфа-Банку Україна" Рушан Хвесюк.

За його словами, банк буде дотримуватися затвердженої стратегії.

"Ми завершуємо угоду з купівлі Банку Кіпру, продовжуємо кредитування корпоративних та приватних клієнтів, нарощуємо депозитний портфель. Можливість залучення додаткового фінансування і підтримка акціонерів завжди були сильними конкурентними перевагами Альфи, як частини міжнародного бізнесу", - зазначив Хвесюк.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!