Думка експерта: Економіка Росії знаходиться на межі коллапсу

Понеділок, 3 березня 2014, 17:43

Партнер інвестиційної компанії Capital Times Ерік Найман вважає, що економіка Росії перебуває на межі колапсу.

Про це Ерік Найман написав у своєму блозі.

"Економіка Росії перебуває на межі колапсу. І Путін може намагатися підняти свій рейтинг за рахунок маленької переможної війни. Не можна дати йому привід для війни і дати такий шанс", - пише він.

На думку Наймана, українцям необхідно консолідуватися.

Реклама:

"Кремль дав унікальний шанс Україні об'єднатися раз і назавжди. Це потрібно зробити. Незалежно від політичних уподобань і мовних уподобань", - вважає експерт.

Також, на його думку, необхідно не піддаватися на провокації.

"Не допустити громадянської війни. Не допустити війни з Росією. Росія намагається спровокувати Україну на застосування сили, щоб виправдати присутність своїх збройних сил на території Криму", - пише Найман.

На думку експерта, необхідно висміювати політику Кремля і кремлівської пропаганди.

"Зараз в руках художників-карикатуристів, письменників і музикантів знаходиться більш грізна й дієва зброя, ніж армія і танки. Перетворіть поведінку російської влади на анекдот", - пише Найман.

Він також заявив про необхідність закликати весь світ бойкотувати заходи, які допомагають Кремлю "відмивати" свою репутацію і в першу чергу сочинську паралімпіаду.

"Потрібно доопрацювати мовний закон і дати більше прав російській та іншим регіональним мовам. Російська мова цілком може стати другою державною. Приклад вирішення мовного питання - Швейцарія. Не можна давати привід Кремлю розколювати країну", - вважає експерт.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: