Випуск газети "Капитал" тимчасово призупинено

Понеділок, 3 березня 2014, 15:12

В понеділок, 3 березня, не вийшов черговий номер щоденної ділової газети "Капитал", яку пов'язують з колишнім першим віце-прем'єром Сергієм Арбузовим.

Про це повідомили"Телекритиці" у компанії "Ділова преса країни", що видає газету.

Як наголошується, видавець ухвалив рішення тимчасово призупинити випуск друкованої версії газети у зв'язку зі складною внутрішньополітичною ситуацією в країні.

"Враховуючи обставини, що склалися в країні, компанія не може гарантувати безпеку співробітників видавництва і забезпечувати повний цикл виробництва. Зокрема, за останній місяць неодноразово виникали проблеми з друком видання та логістикою", - пояснив директор компанії-видавця Ілля Чудновський.

Реклама:

У компанії заявляють, що рішення про припинення виходу друкованої версії прийнято до нормалізації ситуації в країні - це час необхідний для налагодження виробничих процесів у нових умовах.

Декілька джерел "Телекритики" з редакції "Капитала" на умовах анонімності повідомили, що на вихідних колективу газети оголосили, що їх відправляють на два тижні у відпустку за власний рахунок, хоча їх запевнили, що ситуація налагодиться й газета виходитиме.

Однак офіційно в редакції "Капитала" заперечили інформацію про відпустку й повідомили, що видавець прийняв рішення посилити онлайн-версію "Капитала".

За словами головного редактора Олександра Бердинських, редакція газети працюватиме над наповненням сайту.

"Не виключено, що під актуальні теми буде розроблено спеціальні підрубрики і реалізовані спеціальні проекти. В умовах інформаційної напруженості всі наші зусилля будуть спрямовані на більш ретельну роботу з джерелами і посилення контенту", - уточнив він.

Випуск спеціальних додатків і реалізації майстер-класів у межах проекту "Личная капитализация" перенесено. Редакція заявляє, що продовжує роботу над цими проектами і про точні дати виходу повідомить додатково.

Як повідомлялося, "Капитал" виходить з квітня 2013 року з понеділка по п'ятницю заявленим накладом 40 тисяч примірників. Окрім Києва газета також друкується в регіональних друкарнях і розповсюджується по всій території України.

Газету пов'язують з колишнім першим віце-прем'єром Сергієм Арбузовим. Сам Арбузов раніше заперечував, що він є власником низки медіа.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!