Росія заблокувала рахунки корпорації "Roshen" майже на 800 мільйонів гривень

П'ятниця, 21 березня 2014, 12:06

Постановою Тверського районного суду міста Москви в рамках цивільного позову ініційованого холдингом "Об'єднані кондитери" накладено арешт на рахунки російських підприємств корпорації "Roshen".

Про це йдеться в заяві корпорації "Roshen".

"Грошові кошти, що знаходяться на даних рахунках, призначалися виключно для здійснення господарської діяльності на території Російської Федерації, а також на інвестування будівництва нової фабрики", - йдеться в заяві.

Як наголошується, сума грошових коштів, на які накладено арешт, становить 2,8 млрд рублів.

Реклама:

"У зв'язку з накладенням арешту на всі грошові кошти даних підприємств, корпорація "Roshen" не має можливості продовжувати здійснення господарської діяльності на території Росії", - зазначає прес-служба.

Також наголошується, що компанія позбавлена ​​можливості оплачувати поставки сировини, виробляти продукцію, яка має виключно високу якість, продовжувати будівництво нової виробничої площадки, виплачувати податки, будучи при цьому найбільшим платником податків в Липецькій області.

"Тільки за 2013 рік і перші два місяці 2014 року російськими підприємствами корпорації "Roshen" були сплачені податки в розмірі більше 1 мільярда рублів", - йдеться в заяві.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: