"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Коломойський продав Міноборони палива на 188 мільйонів

Вівторок, 18 березня 2014, 11:43

Міноборони за результатами тендерів акцептувало пропозиції на постачання палива для армії на загальну суму 369,38 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Остаточне укладення угод має відбутись до кінця березня, йдеться у повідомленні.

Як зазначається, більшу частину підрядів на 187,73 млн гривень отримає ПАТ "Укртатнафта", яке належить структурам губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломойського.

Реклама:

"Укртатнафті" замовляють дизельне паливо підвищеної якості (Євро) марки С виду ІІ по 12 870 гривень за тонну, бензин підвищеної якості А-92-Євро виду ІІ класу С по 15 378 гривень за тонну, паливо для реактивних двигунів ТС-1 по 14 283 гривень за тонну.

Тендери з "Укртатнафтою" проведено по неконкурентній процедурі закупівлі "в одного учасника", що Міноборони пояснило "ситуацією, що склалася в Україні через події, які відбуваються в АР Крим, та з метою підтримання на належному рівні бойової готовності військових частин Збройних Сил".

Нагадаємо, минулого тижня замгубернатора Дніпропетровщини Борис Філатов повідомив, що Коломойський з особистих грошей оплатив паливо для військових частин Південного оперативного командування.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!