Cisco вкладе в канадський центр інновація 100 мільйонів

Субота, 15 березня 2014, 11:48

В Торонто буде створений глобальний інноваційний центр Cisco з розробки технологій для Всеохоплюючого Інтернету.

Про це повідомили в Cisco, передає "CyberSecurity".

Як наголошується, в найближчі десять років обсяг інвестицій в торонтський центр, включаючи витрати на проектування та інфраструктуру, технології, персонал та операційні витрати, становитиме приблизно 100 мільйонів доларів.

Спираючись на технології та ринкові можливості Всеохоплюючого Інтернету, інноваційний центр допомагатиме новим і діючим компаніям, а також цілим галузям освоювати технології Cisco та рішення в області "розумних" і підключених товариств, сприяючи розвитку інновацій.

Реклама:

"Північноамериканський центр об'єднає молоді компанії, технологічних і сервісних партнерів Cisco, наукове співтовариство і клієнтів, щоб переосмислити і трансформувати ситуацію, що склалася, продовжуючи розвивати традиції Cisco з адаптації можливостей Всеохоплюючого Інтернету до потреб органів державного управління та ділових кіл", - йдеться в заяві компанії.

Торонтонський інноваційний центр буде розташовуватися в споруджуваному бізнес-центрі RBC WaterPark Place. Тут же, в самому "інтелектуальному" бізнес-центрі Північної Америки, буде знаходитися штаб-квартира канадського представництва Cisco.

У бізнес-центрі вперше на території Північної Америки буде реалізована концепція повністю інтегрованої IP-мережі управління будівлею та енергосистемою.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!