КМДА подала на розгляд Київради бездефіцитний бюджет

Вівторок, 4 лютого 2014, 09:59

Київська міська державна адміністрація запропонує Київраді розглянути бездефіцитний бюджет.

Про це повідомив голова КМДА Володимир Макеєнко, передає "Інтерфакс-Україна".

"Обсяг доходів до бюджету Києва на 2014 рік складе 20,1 млрд гривень. Надходження до загального фонду - 14 млрд гривень, спеціального фонду - 2,8 млрд гривень. Субвенції і дотації з держбюджету - 3,3 млрд гривень. Витрати бюджету розраховані на рівні 19,8 млрд гривень", - повідомила прес-служба КМДА.

Макеєнко підкреслив, що при формуванні бюджету міста Києва на 2014 рік міська влада виходила з того, щоб не відбулося зниження рівня соціальних гарантій у порівнянні з 2013 роком.

Реклама:

У свою чергу, заступник голови КМДА Руслан Крамаренко зазначив, що у структурі загального фонду бюджету міста на витрати галузей соціально-культурної сфери припадає більше 75% або 9,6 млрд гривень.

У порівнянні з тими цифрами, які запропоновані Міністерством фінансів, обсяг коштів на утримання установ соціально-культурної сфери збільшено майже на 2 млрд гривень.

"Таким чином, витрати на заробітну плату збільшено на 5,9%, а виплата муніципальних надбавок запланована на рівні минулого року. Видатки за іншими захищеними статтями, таким як оплата енергоносіїв, харчування, закупівля медикаментів, заплановані в обсязі 1,8 млрд гривень", - наголошується в повідомленні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: