Британці готують для України найшвидший 7-дюймовий планшет. Фото

П'ятниця, 28 лютого 2014, 13:41

Британська компанія Gazer Limited спільно з всесвітньо відомим виробником графічних процесорів NVIDIA анонсувала вихід в Україні найшвидшого та функціонального 7-дюймого планшета Gazer Tegra NOTE 7.

 Про це пише internetua.

Gazer Tegra NOTE 7 розроблений на базі найшвидшого у світі мобільного процесора NVIDIA Tegra 4 і працює під управлінням новітньої версії Android 4.4.2 "KitKat".

Надпотужний процесор дозволяє Gazer Tegra NOTE 7 блискавично відкривати веб-сторінки, забезпечує приголомшливу швидкість роботи в ресурсоємних додатках і в сучасних 3d іграх, а також надає нові можливості фото- і відеозйомки.

Реклама:

Важлива перевага планшета - стилус з унікальною технологією Nvidia DirectStylus™. Сигнал про розташування стилуса обробляється безпосередньо процесором в режимі реального часу, завдяки чому досягається миттєвий відгук системи.

 

Потужна стереосистема з технологією Nvidia PureAudio™ ще одна унікальність продукту. Ефект кришталевої чистоти звучання і реалістичність раніше був недосяжний для планшетних ПК.

Також Gazer Tegra Note 7 оснащений прогресивним додатком Camera Awesome і підтримує інноваційну обчислювальну архітектуру обробки фотографії Nvidia Chimera™ з технологією HDR.

Орієнтовна вартість новинки на українському ринку - 270 доларів.

Представники компанії ELDI Group Ltd вважають, що гаджет буде користуватися попитом на українському ринку, тому як подібний бюджетний варіант дозволяє поєднати функціонал багатьох планшетів преміум класу.

В якості аксесуару Gazer Tegra Note 7 доступний спеціально розроблений магнітний чохол-підставка Slide Cover. У стандартній комплектації, крім планшета, входить зарядний пристрій, кабель USB і стилус.

Офіційна дата презентації новинки призначена на 3 квітня 2014 року, після чого планшет надійде в продаж.

Про це заявив офіційний представник Gazer в Україні - компанія ELDI Group Ltd.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: