Холдинг Ахметова підтримав нову владу України

Середа, 26 лютого 2014, 11:30

Холдинг "СКМ" олігарха Ріната Ахметова, вважає за необхідне проведення в країні реформ, впровадження ефективних механізмів держуправління, істотне розширення повноважень місцевих органів управління та підвищення прозорості та підзвітності влади громадянському суспільству.

Про це йдеться у відповідній заяві СКМ.

"Ми віримо: потенціал України величезний. Ми, як всі українці, прагнемо до створення нової країни. В якій будуть встановлені демократія і верховенство права, що забезпечують захист власності, вільну конкуренцію і соціальний захист", - йдеться в заяві.

СКМ заявляє, що готовий до впровадження нової системи координат і до роботи в ній.

Реклама:

"Ми будемо сприяти всіма доступними способами досягнення позначених цілей заради процвітання України", - підкреслюється в заяві.

СКМ відзначає, що події останніх трьох місяців стали найтрагічнішою сторінкою історії України, і разом з усією країною тужить за загиблими і висловлює глибоке співчуття їх рідним і близьким.

Нагадаємо, до групи "СКМ" входять найбільші в Україні гірничо-металургійних холдинг "Метінвест" і енергохолдинг ДТЕК, банки ПУМБ і "Ренесанс -Капітал", телекомгруппа Vega, Медіа група "Україна" і видавничий холдинг "Сьогодні Мультимедіа" та ін.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: