Mozilla представила прототип смартфону за 25 доларів. Фото

Понеділок, 24 лютого 2014, 14:54

Спільнота розробників Mozilla, підтримувана некомерційною організацією Mozilla Foundation, представила на Mobile World Congress в Барселоні прототип смартфона на базі операційної системи Firefox OS.

Про це пише "ИТАР-ТААС" з посиланням на повідомлення Mozilla .

Як повідомляється , чіп для смартфона розробив китайський виробник мікросхем Spreadtrum . Смартфон з'явиться у продажу в 2014 році і буде коштувати 25 доларів.

 

Бюджетний смартфон розглядається як можливість залучення нових користувачів, які хочуть змінити традиційний мобільний телефон на смартфон. Особливо ця стратегія повинна бути успішною на ринках, що розвиваються.

Реклама:

Інтерес до смартфону вже проявили телекомунікаційні оператори Telenor, Telkomsel і Indosat, а також розробники Polytron, T2Mobile і Thundersoft, йдеться в повідомленні Mozilla.

Спільнота виробників програмного забезпечення Mozilla відома завдяки створенню веб-браузера Firefox. Mozilla спеціалізується на поширенні безкоштовного ПЗ з відкритим вихідним кодом.

 

Mozilla також розвиває багатоплатформовий клієнт для перегляду електронної пошти, новин і спілкування в чаті Thunderbird, мобільну версію браузера Firefox Mobile, систему відслідковування помилок в програмах Bugzilla.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: