"Данон" закриває київський завод "Галактон"

П'ятниця, 21 лютого 2014, 13:55

Група компаній Данон в Україні прийняла рішення перенести свої виробничі потужності з Києва в Кременчук і Херсон.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Дане рішення було прийнято після тривалого всебічного аналізу виробничих потужностей "Данон Україна" і обумовлено обмеженими можливостями їх подальшого розширення на заводі "Галактон". Побудований в 1961 році на слабозаселеному Лівобережжі, заводи"Галактон" сьогодні опинився в гущі житлових кварталів Києва", - зазначає прес-служба.

Також наголошується, що виробничі потужності Галактона будуть розміщені на заводах "Кремез" - місто Кременчук і "Данон Дніпро" - Херсон.

Реклама:

Таке перенесення виробничих потужностей є необхідним кроком як для подальшого нарощування виробництва продукції, так і для забезпечення високих стандартів "Данон" в області якості, безпеки та охорони навколишнього середовища.

"Завод "Галактон" продовжуватиме працювати до травня 2015 року. Група компаній Данон в Україні гарантує соціальний захист і дотримання трудових прав всім співробітникам заводу. Процес реструктуризації триватиме 15 місяців", - повідомили в компанії.

Прес-служба також зазначає, що на протязі цього періоду Данон запропонує співробітникам заводу комплексну програму сприяння працевлаштуванню, що включає можливості переходу всередині компанії, перекваліфікацію та індивідуальні консультації тим, хто прийме рішення залишити компанію.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!