Ліфтовики Кернеса замовили ремонт житла за 6 мільйонів

Неділя, 2 лютого 2014, 12:03

КСП "Харківгорліфт" за результатами тендерів уклало угоди з ТОВ "Індіго Груп" на реконструкційні роботи в житлових будинках загальною вартістю 6,43 млн грн.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, з цієї суми 3,61 млн гривень фірма отримає за реконструкцію житлового фонду по пр.Московському, 140. У цьому будинку знаходяться зокрема районна СЕС, міський РАЦС, відділ субсидій райради тощо. Де саме робитимуть ремонт – у документації не зазначено.

"Решта 2,82 піде на гуртожитки вул.17 Партз’їзду, 8. Техзавданням по обох об’єктах передбачені заміна внутрішнього опорядження, вікон і дверей, заміна електроустаткування та системи опалення, побутових мереж і сантехніки", - пише видання.

Реклама:

Власниками фірми "Індіго Груп" є Павло Бабенко й Віталій Говоруха. Фірма почала вигравати тендери влітку 2010р., за цей час отримала замовлень на 8,13 млн гривень.

Єдиним конкурентом на обох тендерах було Дочірнє підприємство "Рембудмонтаж" ТОВ "Інтербудсервіс". Материнська фірма належить Олександру та Юрію Радовільським, тендерів раніше жодна не вигравала.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: