Opera Software анонсувала мобільний додаток Max

Середа, 19 лютого 2014, 16:12

Норвезька Opera Software анонсувала обмежену бета-версію нового мобільного додатку Opera Max, створеного для користувачів мобільних тарифних планів з обмеженим інтернет-трафіком.

Про це пише "CyberSecurity".

У компанії запропонували так званий Offi-Road режим для браузера на мобільному пристрої, що дозволяє заощадити на трафіку.

Як наголошується, Opera Max бере своє коріння в оффлайнових додатках для браузера Opera, проте нова технологія поширюється на всі інші програми, що працюють в мобільному пристрої з інтернетом.

Реклама:

Max буде стискати всі дані, що відсилаються смартфоном, включаючи текст, фотографії та відео. Залежно від того, як ви використовуєте свій смартфон, Opera Max дозволить не тільки заощадити гроші на мобільному трафіку, а й завантажувати контент швидше.

Норвезькій компанії вдалося опублікувати в App Store свій браузер Opera Mini для iPhone і iPad, навіть незважаючи на те, що він не використовує движок фірмового браузера Apple.

Хоча докладної інформації про технологію, яка використовується у Opera Max, поки немає, компанія заявляє, що прийняла рішення використовувати свої алгоритми стиснення не тільки в мобільних браузерах, а й взагалі у всіх додатках, які ви встановили на свій смартфон.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!