"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Samsung випустила дешеву версію гіганта Galaxy Note 3. Фото

Субота, 1 лютого 2014, 13:22

Samsung офіційно представила зменшену копію Galaxy Note 3, але поки тільки на одному з європейських ринків.

Про це пише cnews.ru.

Компанія Samsung Electronics офіційно представила на польському ринку смартфон Galaxy Note 3 Neo, поява якого очікувалося з кінця 2013 р, і який в одній з витоків в середині січня був позначений як Samsung Galaxy Note 3 Lite.

 

Galaxy Note 3 Neo являє собою зменшену копію флагманського "фаблета" Galaxy Note 3, який з'явився у продажу в Росії в кінці вересня. За 2 місяці на глобальний ринок було поставлено 10 млн Note 3, що стало рекордним в порівнянні з усіма попередніми моделями лінійки.

Реклама:

Дизайн і особливості Note 3 Neo повністю успадковані у топової моделі: включаючи задню панель, виконану "під шкіру", і стилус, який йде в комплекті і ховається в спеціальне гніздо.

Розмір дисплея в Note 3 Neo становить 5,5 дюйми проти 5,7 дюйма, а роздільна здатність - 1280 x 720 пікселів в порівнянні з 1920x1080 в Note 3.

Новинка оснащена 4-ядерним процесором з частотою 1,6 ГГц (марка чіпа не повідомляється), 2 ГБ оперативної і 16 ГБ вбудованої пам'яті. Апарат має підтримку карт microSD, підтримкою Wi-Fi 802.11, Bluetooth 4.0, NFC і GPS / ГЛОНАСС, а також вбудованим ІЧ- портом.

Galaxy Note 3 Neo оснащений батареєю ємністю 3100 мАг, що всього лише на 100 мАг менше порівняно з батареєю флагмана.

 

Апарат надійде в продаж з ОС Android 4.3 Jelly Bean в двох варіантах: з підтримкою 3G і з підтримкою 3G/LTE. Термін виходу не повідомляється. Ціну також у прес-лужбі Samsung не повідомили.

За неофіційними даними, в Європі вартість версії з LTE складе 599 євро (для порівняння, ціна Note 3 на момент виходу в Європі становила 799 євро, з 32 ГБ пам'яті).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: