Dragon Capital купив контрольний пакет акцій компанії "Портмоне"

Четвер, 9 січня 2014, 17:26

Регіональний фонд прямих інвестицій Europe Virgin Fund компанії Dragon Capital завершив операцію з придбання контрольного пакета акцій першого українського постачальника послуг електронної доставки та оплати рахунків "Портмоне".

Про це повідомила прес-служба компанії EY (раніше - "Ернст енд Янг"), інвестиційного консультанта по даній угоді, передає "УНІАН".

Згідно з повідомленням, після придбання EVF контрольного пакета акцій компанії "Портмоне" колишні засновники залишають за собою частку участі і будуть продовжувати розвивати діяльність компанії за підтримки EVF.

"У ході виконання проекту нам вдалося залучити до "Портмоне" інтерес ряду стратегічних і фінансових інвесторів. Найкраще поєднання запропонованої вартості та перспектив розвитку було запропоновано EVF - приватним фондом прямих інвестицій, інвесторами якого є ЄБРР та інші визнані інвестори. Незважаючи на складну ситуацію на ринку злиттів і поглинань, ця операція підтверджує, що для тих компаній, які добре підготовлені до операції, можливості для залучення інвесторів існують", - наводяться в повідомленні слова голови відділу корпоративних фінансів і M&A компанії EY в Україні Владислава Остапенко.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: