"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Ахметов вирішив збільшити інвестиції в розвиток спорту

П'ятниця, 31 січня 2014, 19:54

Запорізький металургійний комбінат "Запоріжсталь", що входить до групи "Метінвест", в 2014 році має намір наростити інвестування в розвиток спорту на 50,6% в порівнянні з попереднім роком - до 12,8 млн гривень.

Про це йдеться в повідомленні підприємства, передає "Інтерфакс-Україна".

Як повідомляється, такі плани оприлюднив генеральний директор "Запоріжсталі" Ростислав Шурма в ході зустрічі з віце-президентом Європейської легкоатлетичної асоціації ( EAA) Карелом Пильни, президентом Федерації легкої атлетики України Ігорем Гоцул та провідними легкоатлетами СК "Металург" у п'ятницю.

За словами гендиректора, в 2014 році "Запоріжсталь", зокрема, направить 2,2 млн грн на подальшу реконструкцію легкоатлетичного манежу: установку автономного теплопостачання, системи фотофінішу, реконструкцію внутрішнього освітлення та акустичної системи, розмітки бігових доріжок.

Реклама:

Учасники зустрічі також обговорили підсумки та перспективи співпраці в рамках виконання меморандуму меткомбінату і ФЛАУ, підписаного в 2013 році.

Згідно з повідомленням, комбінат у минулому році направив на розвиток спорту 8,5 млн грн, у тому числі 3,5 млн грн на реконструкцію легкоатлетичного манежу, а ФЛАУ забезпечила манеж сучасним спортивним легкоатлетичним обладнанням для бігу і для стрибків у висоту.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!