РФ знову "ускладнила" пропуск українських вантажів на митниці

Середа, 29 січня 2014, 13:25

За неофіційною інформацією, відбулися зміни при проходженні процедур митного контролю та оформлення товарів, що ввозяться на територію Російської Федерації з України.

Про це повідомляє Асоціація міжнародних автоперевізників України.

Як зазначається 28 січня 2014 року вводяться наступні заходи контролю, які можуть передбачати: направлення транспортних засобів з товаром на територію складів тимчасового зберігання для проведення митного огляду; проведення 100% митного огляду з повним вивантаженням товарів з транспортного засобу.

Також передбачається, відправка документів, що підтверджують митну вартість товару та сертифікату походження (СТ-1) в Центральне митне управління; внесення повної гарантії/забезпечення сплати митних зборів і платежів в повному обсязі, без врахування тарифних преференцій, на час перевірки документів та проведення митного оформлення товару яке з врахуванням вищезазначеного, може тривати до 10-15 робочих днів.

Реклама:

"Аналогічні заходи контролю застосовувались при ввезенні товарів в Російську Федерацію в серпні 2013 року. Наполегливо рекомендуємо врахувати вищевикладену інформацію при плануванні міжнародних перевезень", - йдеться в повідомленні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: