Маріупольський порт витратить 17 мільйонів на ремонт електропостачання

Неділя, 19 січня 2014, 12:26

ДП "Маріупольський морський торговельний порт" за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ "Техсоюз-2004" на реконструкцію електропостачання району електроподстанції ТП-16 вартістю 16,8 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Тривалість виконання договору – не більше шести місяців.

В комплекс робіт під ключ входять всі види і обсяги будівельно-монтажних робіт, придбання, постачання всього обсягу і видів устаткування, виробів, матеріалів, пробне випробування устаткування і систем, пусконалагоджувальні роботи, інструктування і навчання експлуатаційного персоналу, підготовка об’єкта до здачі в експлуатацію.

Реклама:

Роботи будуть проводитись всесезонно, можливо, цілодобово, на режимній території діючого підприємства, без виведення з експлуатації залізничної колії до 2-го и 3-го вантажних районів, при діючих поруч: пішохідному шляхопроводі, ТП, АБК та їдальні, комплексу механізації 1-го вантажного району, при діючому автошляху до 1-го та 2-го вантажних районів, АБК та  їдальні, комплексу механізації 1-го вантажного району.

Власниками "Техсоюз-2004" є жителі Запорізької області Сергій Кучеренко, Катерина Вікторова і Анатолій Ячало.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ "Фінансово-промислова група "Донпроменерго" Вікторії Демченко з різницею пропозицій 1%.

Дешевшу на 2% заявку донецького ТОВ "Електрікал сістемз інсталлейшн груп" відхилили через відсутність підписів і печаток на деяких копіях документів. Власниками компанії є луганчанин Дмитро Дащенко, донеччани Ірина Коваленко і Дмитро Компанець.

Разом з тим, оцінка пропозиції, окрім вартості, також враховувала тривалість виконання робіт і гарантійний термін.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!