Samsung показала максимально дешевий планшет. Фото

П'ятниця, 17 січня 2014, 12:18

Samsung Electronics сьогодні анонсувала новий інтернет-планшет Galaxy Tab 3 Lite-продукт, який повинен розташуватися в самому низу цінової лінійки Samsung.

Про це пише CyberSecurity.ru.

Як повідомляється, в компанії не зазначили конкретної ціни на продукт, судячи з апаратної начинки і позиціонуванню розробка буде близька за ціною до noname-планшетів, що виробляються в Китаї.

При цьому, Samsung планує поширювати Galaxy Tab 3 Lite по самим звичайним каналам дистрибуції. Очевидно, що такий підхід компанії орієнтований на залучення найширшої споживчої аудиторії.

Реклама:
 

Новинка має 7-дюймовий екран з роздільною здатністю 1024х600, процесор з 2 ядрами і частотою 1,2 ГГц, 1 Гб оперативної пам'яті і 8 Гб для зберігання даних.

При цьому, 8 Гб - це загальний простір, з якого треба відняти місце, що займає ОС Android, а також фірмові програмами Samsung.

Пристрій забезпечений акумулятором на 3600 мА/год, якого повинно вистачити на 8 годин відтворення відео.

Наскільки бюджетним може виявитися такий девайс? Зараз базова конфігурація Galaxy Tab 3 продається по 140 доларів, проте вона має фронтальну камеру, більш якісну задню камеру, більш ємний акумулятор і ряд інших показників, що перевищують аналоги Lite.

У Lite-версії багато речей були або видалені, або використовуються в базовій версії, це може говорити про те, що Samsung зібралася зробити планшет дешевим настільки, наскільки це в принципі можливо. Очевидно, що вартість новинки буде нижче 100 доларів.

При цьому, в компанії говорять, що планшет буде продаватися по всьому світу і матиме опціальне 3G -підключення. Поки немає даних про дату релізу пристрою.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!