Юра Єнакіївський будує власне "Межигір’я" у Конча-Заспі. Фото

Четвер, 16 січня 2014, 10:14

Народний депутат Юрій Іванющенко, відомий як "смотрящий" президента Віктора Януковича завершує будівництво маєтку у Конча-Заспі.

Про це журналісту телепрограми "Наші гроші" повідомили будівельники.

Як зазначається, будівництво розпочали 2012 на території, яку раніше вкривав ліс. Її площа становить понад 35 гектарів.

 

"Огляд карти показує, що це – найбільший приватний маєток у всій Конча-Заспі. Площею він поступається лише "Межигір’ю" Віктора Януковича, яке займає три ділянки загальною площею 140 га",- пише видання.

Реклама:

"Більшу частину обійстя Іванющенка оточено 5-метровим парканом. За парканом розмістились: вже добудована адміністративно-офісна будівля (при в’їзді), центральний будинок, кіно-концертна зала, картинна галерея, сад з декоративних рослин, три штучних озера та причал",- сказано у повідомленні.

 

За інформацією видання, поблизу води вже зведено двоповерховий будинок з деревини "Хонка", який обсаджено рослинами та обставлено скульптурами.

Площа центрального палацу з флігелями складає за оцінками будівельників 8000 кв.м. При цьому будинок має усього два поверхи з мансардою.

 

"Наразі кілька об’єктів добудовуються, ведуться фасадні роботи та вистеляються плиткою доріжки. На території працюють близько сотні чоловік. Частина робітників проживає у "містечку" з трейлерів та контейнерів, розбитому біля центрального в’їзду", - пише видання.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!