Samsung підтвердила, що випустить Galaxy S5 в квітні. Фото

П'ятниця, 10 січня 2014, 15:49

Samsung підтвердила, що готується до випуску смартфона Galaxy S5.

У цьому упевнене видання The Verge, яке також наводить інформацію про деякі особливості новинки, пишуть "Весті.Економіка".

Корейці збираються інтегрувати в свій пристрій систему сканування рогівки ока, що відображає прагнення "наздогнати і перегнати" Apple, яка в iPhone 5S реалізувала систему зняття блокування екрану дотиком пальця.

Відомо також, що дизайн гаджета буде підданий істотній переробці. Про це вже неодноразово говорили представники Samsung, які, однак, поки не підтвердили, що мова йде про компонування типу рамка з металу плюс скло, яка використовується в ряді топових моделей конкурентність, які копіювали ідею Apple, використану при створенні iPhone 4 і далі.

Реклама:
 

Пристрій буде представлено в квітні, і паралельно Samsung підготує до релізу чергову версію смарт-годинника Galaxy Gear.

Дизайн Gear буде змінений, тому що виробник намагається перетворити їх на звичний і зручний девайс, який практично не відрізняється за розміром і якістю матеріалів від звичайних годин. З'являться і нові функції, про які поки нічого не відомо.

The Verge з посиланням на одного з топ-менеджерів Samsung повідомляє, що компанія визнає невдачу Galaxy S4. Далеко не всі цілі були досягнуті, так як дизайн пристрою занадто сильно повторював те, що люди вже бачили в Galaxy S3. Саме тому до виходу Galaxy S5 розробники підійшли з усією серйозністю.

Нагадаємо, що вперше за кілька років операційний прибуток Samsung за IV квартал 2013 р. скоротився і становив 8,3 трлн вон, роком раніше показник знаходився на позначці 9 трлн вон, а аналітики прогнозували, що останній квартал року, що минає Samsung завершить із прибутком у 10 трлн вон.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!