"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Янукович звинуватив уряд Азарова у поганому стані економіки

Четвер, 26 грудня 2013, 15:31

Віктор Янукович під час засідання Ради регіонів висловив незадоволення темпами виконання Програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки.

Про це йдеться на сайті президента

"Серед уроків 2013 року не можу оминути увагою виконання Програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки, що була підготовлена і схвалена урядом згідно з моїм дорученням", - сказав Янукович.

"Чому вона не стала основою для прискорення структурних змін? Чому не були забезпечені імпульси для формування передових сфер виробництва? На це запитання повинен відповісти уряд", - сказав президент.

Реклама:

За його словами, цифри, відображені в показниках економічного зростання і ВВП, важко назвати позитивом від впровадження цієї Програми.

"Ви (Уряд) особисто відповідальні за те, що непроста ситуація в реальному секторі ускладнила виконання бюджету і примусила нас брати додаткові кредитні кошти. Що це було? Прорахунки? Недопрацювання? Дайте мені відповідь на це питання", - зазначив Янукович.

На переконання президента, необхідно здійснити ретельний аналіз виконання Програми, зробивши новий акцент на створенні умов для прискорення структурних реформ.

"Вважаю, що врешті-решт у 2014 році ми цю Програму виконаємо. Її треба розпочати невідкладно. Готуйте це питання разом з розглядом бюджету на наступний рік вже в січні 2014 року", - підкреслив глава держави.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: