"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Азаров дав Ківалову 6 мільйонів на ремонт гуртожитків академії

Понеділок, 23 грудня 2013, 10:45

Національний університет "Одеська юридична академія уклав низку угод з ТОВ "М 2" на капітальний ремонт покрівель гуртожитків на 6,47 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, замовлено ремонт одеських гуртожитків по вул. Фонтанська дорога, 23 (1,2 млн гривень), вул. Піонерській, 7 (1,5 млн гривень), вул. Піонерській, 2 (1,55 млн гривень), Піонерській, 9 (1,08 млн гривень), вул. Піонерській, 8 (1,15 млн гривень).

Роботи мають закінчити до кінця цього року.

Реклама:

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника", що обґрунтовано необхідністю "негайної ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій".

Покрівлі гуртожитків було пошкоджено унаслідок зливи 31 травня та 1 червня 2013 року, пише видання.

"Кошти виділено розпорядженням Кабміну від 13 листопада про виділення з державного бюджету 14,42 млн грн. на ремонт вищих навчальних закладів Одеси, пошкоджених стихійним лихом. Повний перелік закладів, яким дають гроші на ремонт, мало підготувати Міносвіти", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, університет в обґрунтуванні закупівель жодним чином не пояснив вибір підрядної фірми "М 2" з Києва. цю фірму заснували Мирон Кастран, Марина Макарова та Юрій Ярмолюк.

Мирон Кастран відомий як директор ТОВ "Розкішні будинки Україна", яке належить москвичам Марії, Наталії та Сергію Пономаренкам. Ця фірма займалась будівництвом житлового комплексу класу VIP у селі Козин під Києвом.

Президентом Одеською юридичної академії є народний депутат від Партії регіонів Сергій Ківалов.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!